Lagerlejemål i Danmark

Her finder du nemt dine ny lagerlejemål i Danmark

Her finder du nemt dit nye lagerlejemål i Danmark

Lagerlokaler, lagerhoteller, ledige lagerlejemål i alle størrelser med alle moderne faciliteter finder du lettest på Danmarks ny søgebase lagerlejemål.dk. 

Attraktive, præsentable samt særdeles velbeliggende lagre finder du især i de talrige store transport- og logistikcentre, der i det seneste tiår er skudt op og har udviklet sig omkring vigtige trafikårer rundt i alle egne af landet.

De fleste af disse moderne transport- og logistikcentre med ledige lagerlejemål og faciliteter ligger som oftest tæt på eller endda i direkte forbindelse til de danske motorveje. Mange af dem ligger desuden i nærheden af større danske havne.

Velbeliggende lagerlejemål

Disse yderst centralt placerede lagerlejemål, lagerrum og faciliteter omkring et transport- og logistikcenter er beliggende i et afgrænset område.

Her udføres alle aktiviteter omkring transport, logistik og distribution af varer for national som international transit af en lang række forskellige aktører i et åbent og kommercielt miljø.

De erhvervsdrivende ejere og lejere af bygningerne m.v. – lagerlokaler, distributionscentre, kontorer etc. – fungerer i fælles regi og med fordelagtige synergier.

Regler om fri konkurrence pålægger et transport og logistikcenter fuld åbenhed for alle interessenter, der er sikret lige adgang og betingelser.

Centret må desuden kunne servicere sine kunder og brugere med de nødvendige logistiske faciliteter – for eksempel fælles lager, fælles personaletjenester, deling af udstyr og viden m.v..

Herudover må centret i alle leve op til de mange europæiske standarder og kvalitetskrav for at sikre de forretningsmæssigt mest effektive samt bæredygtige transportløsninger.

Læs mere om ledige lagerlejemål i Danmark

  • Lager til leje eller køb af lagerlokaler? Sådan vælger du den rette løsning

    Skal man som virksomhed vælge et lager til leje, eller er det bedre at bruge penge på at investere i lagerlokaler? En af de vigtige strategiske beslutninger i enhver virksomhed er, om man skal leje eller eje. Dette er også et yderst relevant spørgsmål at stille sig selv, når det gælder virksomhedens lager. Så hvordan…


  • Nyttige overvejelser i forbindelse med leje af lagerlokaler

    Hvordan finder man det helt rigtige erhvervslejemål, når man er på udkig efter nye lagerlokaler? Det er et godt spørgsmål, som mange virksomheder stiller sig selv i forbindelse med deres søgen og udvælgelse blandt de mange forskellige muligheder for lagerlokaler i landet. Men for at gøre udvælgelsesprocessen en smule lettere er der dog en række…


  • 3 store fordele ved lagerlejemål

    Der er mange gode grunde til, hvorfor virksomheder vælger at finde et lagerlokale til leje. Ligesom der kan være mange grunde, er der også mange fordele ved at leje et lager. I denne artikel giver vi dig tre store fordele ved at leje et lagerlokale. Hvis du allerede er på udkig eller overvejer, om et…


Rul til toppen