Nyheder

Lager til leje eller køb af lagerlokaler? Sådan vælger du den rette løsning

Skal man som virksomhed vælge et lager til leje, eller er det bedre at bruge penge på at investere i lagerlokaler? En af de vigtige strategiske beslutninger i enhver virksomhed er, om man skal leje eller eje. Dette er også et yderst relevant spørgsmål at stille sig selv, når det gælder virksomhedens lager. Så hvordan træffer man som virksomhed bedst den beslutning, og hvilke faktorer skal man have øje for, inden man bestemmer sig? Det ser vi nærmere på i dette indlæg.

Fordele og ulemper ved at eje lagerlokaler

Hvis man som virksomhed vælger at investere i og eje sine egne lagerlokaler, får man både adgang til en række fordele, men må også leve med de ulemper, der følger med. Den primære fordel er, at du opnår kontrol over ejendommen og kan gøre med den, som du vil. Du sætter selv huslejen, og du kan selv bestemme, om der skal renoveres eller bygges om for at tilpasse bygningen til virksomhedens behov. Derudover vil du ikke være afhængig af en udlejer og kan selv udleje eller sælge ejendommen, hvis … Read the rest

Nyttige overvejelser i forbindelse med leje af lagerlokaler

Hvordan finder man det helt rigtige erhvervslejemål, når man er på udkig efter nye lagerlokaler? Det er et godt spørgsmål, som mange virksomheder stiller sig selv i forbindelse med deres søgen og udvælgelse blandt de mange forskellige muligheder for lagerlokaler i landet.

Men for at gøre udvælgelsesprocessen en smule lettere er der dog en række basale forhold, som enhver virksomhed bør og kan overveje nærmere for at sikre et optimalt valg af nye lokaler.

Opbevaring og sikkerhed

Alt efter hvilken type af virksomhed man driver, vil der være en lang række krav, som lagerlokalet skal opfylde. Det kan både være i forhold til opbevaring af varer, men også i forhold til sikkerhedsforholdene for de ansatte i virksomheden.

Arbejder din virksomhed for eksempel med fødevarer, kan du være sikker på, at lagerlokalerne skal opfylde en masse krav i forbindelse med hygiejne samt temperatur og luftfugtigheden i lokalerne.

Derfor vil det altid være fordelagtigt at lave en grundig gennemgang af lagerlokalets opbevaringsmuligheder og sikkerhedsforhold, da det kan spare dig for en masse uforudsete problemer og udfordringer på den lange bane.

Hvordan er Read the rest

3 store fordele ved lagerlejemål

Der er mange gode grunde til, hvorfor virksomheder vælger at finde et lagerlokale til leje. Ligesom der kan være mange grunde, er der også mange fordele ved at leje et lager. I denne artikel giver vi dig tre store fordele ved at leje et lagerlokale. Hvis du allerede er på udkig eller overvejer, om et lagerlejemål kunne være noget for dig, så læs med her. 

Fordel 1: Få mere plads med et lagerlokale

Den første fordel er, at I får mere plads med et lagerlejemål. Virksomheder, som vækster, kan have et stort behov for at komme af med ekstra produkter, som ellers står og tager plads på kontoret. Det er ikke altid nemt at finde nye, større kontorlokaler med det samme. Hertil kan det være nemmere at finde et lager til leje. Virksomheder kan derfor komme af med de ekstra produkter til deres lagerlejemål og dermed komme af med rodet på kontoret. 

Fordel 2: Gør klar til at flytte med et lagerlejemål

En anden fordel er, at det som sagt er nemmere at finde lagerlokaler til leje frem for kontorer. … Read the rest

Rul til toppen